Mass-Media

Din Mass-Media

Andrei Cerbu

februarie 20th, 2015

nici un comentariu

Andrei Cerbu este tânărul care a devenit cunoscut publicului în urma prestației deosebite din cadrul concursului ”Românii au talent” şi care a reuşit să îl impresioneze pe legendarul Nicu Covaci, liderul Phoenix, şi să îi asigure mereu un loc pe scenă la concertele celei mai îndrăgite trupe rock româneşti.

După ce a cucerit publicul român prin evoluţia sa de la emisiunea difuzată de PRO TV, la numai 12 ani, Andrei a reuşit o performanţă deosebită, aceea de a fi recrutat de Nicu Covaci, pentru a cânta împreună cu trupa care, aidoma păsării mitice al cărei nume îl poartă, a renăscut mereu, din propria cenuşă, reuşind, de fiecare dată, să demonstreze că schimbarea componenţei nu poate afecta câtuşi de puţin spiritul Phoenix şi că aceasta se poate reinventa, mereu.

În paralel cu activitatea sa în Phoenix, Andrei Cerbu a pus bazele formației The Iron Cross. 12, 13, 14 și de două ori 15 – sunt vârstele membrilor formației, prieteni pe care Andrei i-a cooptat pentru a da viață unui proiect pe care și-l dorea de multă vreme. Se numesc Rareș Vlad Gherman (bass), Matei Iancu (voce), Bogdan Stan (tobe), și Ariadna Munteanu (clape) și fac muzică așa cum simt, cu talent și inovație, cu tinerețe și credința că vor putea dezvolta un viitor frumos. In ianuarie 2016 s-a schimbat componenta trupei, au venit Miruna Harter(bass)  si Sergiu Teclici(chitara) care impreuna cu Andrei Cerbu si Bogdan Stan au lansat o noua piesa „Pe motoare”.

Membrii trupei The Iron Cross se bucură deja de susținerea unor nume sonore de pe scena rock-ului românesc, cum sunt Nicu Patoi și Nicu Covaci, au un repertoriu bazat în mare parte pe compoziții proprii, iar primele apariții publice vor fi realizate în deschiderea concertelor ”Vremuri”, susținute de Nicu Covaci și Moni Bordeianu într-un turneu național în luna Martie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »